Wat we doen

Kleding bedrukken voor bedrijven, zzp’ers en sporters

Neem
contact op voor
meer info:
040 – 2535128

Borduren

Borduren en bedrukken

Met onze professionele 4 kops borduurmachine zijn wij in staat om uw kleding te voorzien van een strakke en kleurrijke borduring. Een borduurlogo heeft een wat luxere uitstraling en is erg sterk. We beschikken over enorm veel kleuren borduurgarens dus uw kleur zit er altijd bij!

Bedrukken van kleding kan op meerdere manieren, naast zeefdrukken kan een bedrukking ook door middel van een transfer, snijfolie of printplotter worden overgebracht op uw kleding.

RvA
boss machinery

Kleding & PBM’s

MECtwelve levert een breed scala aan merken voor zowel werkkleding als sportgerelateerde kleding. We kijken samen met de klant naar de specifieke kenmerken waar de kleding aan moet voldoen. Belangrijk daarbij is om de huisstijl goed in de gaten te houden en samen te komen tot de optimale combinatie.
We leveren kleding vanaf 1 stuk dus ook de ZZP-er is bij ons meer dan welkom!

In veel sectoren wordt er gewerkt met PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) zoals bijvoorbeeld veiligheidsschoenen, helmen, stofmaskers en handschoenen. Ook deze hebben wij in ons assortiment.

Kleding bedrukken
Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Wilt u uw relaties verrassen? Iemand feliciteren met een geboorte of jubileum? Wat is er dan leuker dan een origineel en persoonlijk geschenk? Paraplu’s, tassen, snoepblikken, kadodozen; alles kan!

We kunnen uw geschenk personaliseren en er indien gewenst een persoonlijke boodschap van u aan toevoegen. Eventueel kunnen we het zelfs voor u verzenden!

Relatiegeschenken

MECtwelfje

MECtwelfje is onze kinderlijn. We maken gepersonaliseerde baby- en kinderkado’s verpakt in onze kaDOOS kadodozen, in onze GOEDzakken papieren bewaarzakken, of in onze ogenBLIKJES blikken.

Zowel de GOEDzakken als de ogenBLIKJES kunnen worden voorzien van een naam, print of persoonlijke tekst. Alle kado-artikelen kunnen worden voorzien van een mooie borduring of bedrukking. Rompertjes, slabbers, knuffels, tutdoekjes, kleding, handdoeken; de mogelijkheden zijn eindeloos!

MECtwelfje
MECtwelfje kinderlijn
MECtwelfje kinderkleding